Strand & Activiteiten
Uw verblijf aan het water

De stranden van Grimaud, tussen Sainte-Maxime en Saint-Tropez, behoren tot de mooiste stranden van de Var, met fijn zand, een schitterende natuur en uniek aantal zonuren.

In een buitengewone omgeving met een mooi open panorama op de zee kunt u met uw gezin of met vrienden lekker zonnen, picknicken in de schaduw van een ongerepte natuur en onvergetelijke momenten delen…

Kampeerders die de voorkeur geven aan de schaduw van het bos, kunnen via een brede voetgangerstunnel veilig bij de zee komen zonder het campingterrein te hoeven verlaten.

Seen speeltuintje voor de kleintjes, multisportveld, fitnessruimte, Tafeltennistafels, tennis en petanque voor de ouderen of huurfietsen om met het gezin op pad te gaan: u hoeft zich niet te vervelen…

Speeltuintje

In het speeltuintje in het bosrijke gedeelte van de camping kunnen uw kinderen veilig spelen onder uw toeziend oog.

Tennisbaan

U kunt bij de receptie de tennisbaan reserveren, op basis van beschikbaarheid.

Gratis voor campingklanten bij reservatie 24u op voorhand.
€ 10 per uur voor andere klanten.

Vergeet dus niet uw rackets mee te nemen!

Petanquebaan

Vlak bij het hertenkamp en de tennisbaan liggen twee vrij toegankelijke jeu de boules banen. Een echt Provençaalse en gezellige activiteit.

Multisportveld, tafeltennistafels & Fitnessruimte

Ons multi-sportveld zal de atleten bekoren. Organiseer een wedstrijd tussen vrienden : basketbal, voetbal, handbal... de keuze is aan jou!

Buitenfitnessapparatuur is ook beschikbaar voor het multisportveld, evenals 2 tafeltennistafels.

Kinderboerderij

Tijdens een wandelingetje over het uitgestrekte terrein vindt u aan de voet van de heuvel een kinderboerderijtje waar uw kinderen zich zeker zullen vermaken.

Geitenstal

Het dierenpark van de camping is de thuisbasis van dwerggeiten die de kleintjes zullen verbazen en de oudere zullen vermaken.

Golf, karting, bowling, jetski, paardrijden, duiken…
Activiteitenin de buurt van de camping