Onze voorzieningen
Voorzieningen om het u makkelijk te maken

U vindt alles wat u nodig hebt op de camping: restaurants, supermarkt, verhuur van fietsen en allerlei andere voorzieningen die uw verblijf bij ons bijzonder prettig maken.

Receptie is 24/7 geopend

De receptie is 24 uur per dag geopend als de camping open is, zodat u uw reis kunt plannen zonder stress over de aankomsttijd. Een meertalig team (Engels, Duits, Nederlands...) staat de hele dag voor u klaar.

Wifi-verbinding

Er is over vrijwel de hele camping wifibereik. U kunt verbinding maken direct online met uw creditcard of met een kaart die u bij de campingkassa kunt kopen.

Sanitair

Er zijn 7 sanitairgebouwen met warm- en koud stromend water. Ze zijn 24 uur per dag geopend en worden regelmatig schoongemaakt voor uw comfort. Elk sanitairgebouw heeft een stortplaats voor chemische toiletten.

Huurkluisjes

U kunt 24 uur per dag bij de receptie van de camping een kluisje huren. U betaalt hiervoor een waarborgsom van € 50 en de geldende huurtarieven.

Verhuur van koelkasten

Huur een koelkast voor bij uw tent: klein (€ 5,50 per nacht met een waarborg van € 80) of groot, met vriesvak (€ 8,50 per nacht met een waarborg van € 100). Wanneer u de waarborgsom bij de receptie hebt betaald, wordt de koelkast op verzoek bij uw plaats neergezet. Afhankelijk van beschikbaarheid.

Wasmachines

Wasmachines en wasdrogers zijn beschikbaar in de sanitairgebouwen. Je betaalt €6 direct met je creditcard bij de betaalautomaat op het terrein. In sommige sanitairgebouwen staan strijkplanken die u gratis kunt gebruiken. Strijkijzers zijn te leen tegen betaling van een waarborgsom van € 20 bij de kassa.

Winterstalling caravans

Laat desgewenst uw caravan de rest van het jaar in onze winterstalling staan. Wij zetten hem dan voor uw aankomst weer voor u klaar.

Tap- en loosplekken

U kunt gebruikmaken van de verschillende tap- en loosplekken die voor campers zijn ingericht.

Babyverzorgingsruimten

Er zijn speciale babyruimten met babybadje beschikbaar in de sanitairgebouwen.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom conform de Franse regelgeving mits ze de juiste vaccinaties hebben gekregen. Honden moeten aan leiband worden gehouden.

Betaalwijzen

U kunt uw verblijfskosten betalen met uw PINpas, Visa, Mastercard, cheques (van Franse banken), Chèque-Vacances en contant geld.

Toegang voor minder validen

Er zijn toegangen, douchecabines en wc's ingericht voor minder validen. De sleutels voor deze voorzieningen zijn tegen een waarborg verkrijgbaar bij de receptie.

Beschikbaar

Ter plaatse

Services
Fotogalerij
Strand & Activiteiten
Luieren of actief bezig zijn?