Creditcard
Veilig betalen

Op Camping de la Plage kunt u betalen op basis van reserveringen, aankopen en verkopen.

U kunt een vertrouwelijke en veilige betaling garanderen door de bankkaart te betalen via het beveiligde platform PayZen, de betalingsoplossing van de groep Lyra Network: CB, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro en e-Carte Bleue.

De technologie SSL (Secure Sockets Layers) die wordt gebruikt voor het beveiligen van de overdracht van internet en het HTTPS-protocol (HyperText Transfer Protocol Secure) garandeert dat de ontvangen gegevens niet worden onderschept door frauduleus gebruik. De server is authentiek en de gecodeerde gegevens.

Als de verbinding veilig is, navigeer dan naar een cadena, ga in het algemeen naar de adresbalk en op de basis van de pagina. Het adres is de navigatiebalk op « https ».

PayZen maakt gebruik van het protocol 3D Secure créé door internationale internationale Visa (Verified By Visa) en Mastercard (Mastercard Secure Code) om de beveiliging van de lopende betalingen te versterken. Als aanvulling op de bankzaken wordt de bank uitgenodigd om een persoon aan te stellen die de identiteits- en werkingsbank valideert. Er is geen betalingsgarantie meer dan een veilige betalingsregeling die het risico op betalingsachterstanden vermindert bij betwisting van de porteur.

Plus d’informatie: https://payzen.io/en-EN/guides/3DSecure/sitemap.html

Er worden transacties uitgevoerd op het platform voor beveiligde betalingen van Payzen. Le Camping de la Plage is op dit moment niet beschikbaar voor de coördinaten van de bank van de klant.

Restaurants
Gerechten voor fijnproevers: ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds…