Camping de la Plage
Wettelijke kennisgevingen

Uitgever

SAS LA GABELLE: 2226, Route du Littoral – 83310 Grimaud – Frankrijk
SIRET : 49187610800011
RCS Fréjus

SAS met een kapitaal van € 8.000.000
EU btw-nr.: FR25491876108

Tel.: +33 (0)4 94 56 31 15
E-mail: contact@campingplage.fr

Publicatiemanager: Catherine RABEAU

Webhosting

OVH : 2 rue Kellermann – 59100 Roubaix – Frankrijk
RCS Lille Métropolele : 42476141900045
SAS met een kapitaal van € 10.069.020

Tel.: +33 (0)9 72 10 10 10

Colofon

Technische realisatie van de website
Cassiopée: C/. Emilio González López, 78 bajo – 15011 La Coruña – Spanje
Sandrine PARENT, EU btw-nr.: ESX4581636J
E-mail: sandrine.parent@cassiopee-sp.com
Web: cassiopee-sp.com

Concept en realisatie van de content
Karine RABEAU

Fotografies
Cyril Carpentier
Karine RABEAU & ESE Communication Draguignan

Video productie
Armin Brettschneider en Guillaume Voiturier

Toegang en gebruiksvoorwaarden van deze website

Door de website www.camping-de-la-plage.fr, hierna “de site”, “de website” of “deze website” genoemd, te gebruiken gaat u zonder voorbehoud akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden.

Camping de la Plage doet zijn best ervoor te zorgen dat de website steeds toegankelijk is, maar heeft in dezen geen resultaatverplichting. De toegang tot de site kan tijdelijk worden onderbroken in verband met onderhoud, updates of andere redenen, met name van technische aard. Wanneer de site om wat voor reden dan ook niet bereikbaar is, kan SAS LA GABELLE niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze onderbrekingen en de eventueel daaruit voortvloeiende gevolgen voor de gebruiker.

Camping de la Plage behoudt zich het recht voor op ieder gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de huidige gebruiksvoorwaarden van de site te wijzigen.

We hebben onze website beveiligd om deze in HTTPS-modus te zetten. Bovendien kunt u onze website raadplegen zonder dat u persoonlijke gegevens prijsgeeft.

Deze site kan hypertextlinks bevatten naar sites van derden, al dan niet partners. Deze sites staan niet onder onze controle en wij wijzen alle verantwoordelijkheid af voor de inhoud van deze sites, eventuele updates die daarop worden aangebracht of enige communicatie die door genoemde sites aan u wordt verstrekt.

Wij volgen de prestaties van onze website via Google Analytics en verzamelen informatie over hoe bezoekers onze website gebruiken. Hierdoor kunnen we hun verwachtingen beter begrijpen en kunnen we deze site verbeteren. Wij ontvangen of bewaren geen persoonlijke gegevens zoals naam of adres.

Intellectuele eigendom

Deze website wordt beschermd door de Franse wetgeving inzake intellectuele eigendom en door internationale conventies. Reproductie van de site of gedeelten ervan (logo, teksten, foto’s, kaarten en andere documenten) is streng verboden, tenzij vooraf schriftelijk toestemming is verkregen van de rechthebbenden, conform artikel L 122-4 van de Franse wet inzake intellectuele eigendom.

Persoonlijke gegevens

Since 25 May 2018, the General Privacy policy (RGPD) has been implemented throughout Europe. It is the new legal framework of the European Union, which governs the collection and processing of users personal data. It applies to all companies in a European country that process personal data, as well as to all entities around the world that process personal data belonging to EU residents. Its goal is to protect your personal data.

Persoonlijke gegevens die op deze site worden verzameld kunnen digitaal worden verwerkt onder de verantwoordelijkheid van Le Camping de la Plage. De verzameling van gegevens is aangemeld bij de Commission Nationale Informatique et Liberté (CNIL) onder nummer 1965356 v 0.

Wat wordt er bedoeld met ‘persoonsgegevens’?

Persoonsgegevens omvatten alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon, direct of indirect, bijvoorbeeld via naam, telefoonnummer, e-mailadres, identificatienummer, locatie- of inloggegevens, een online identificator, of een of meer specifieke elementen van hun fysieke, fysiologische, genetische, economische identiteit, cultureel of sociaal, of door kruisverwijzingen naar informatie.

Het doel van dit document is om u te informeren over ons beleid om deze persoonsgegevens te beheren: welke gegevens we verzamelen, hoe we deze verwerken, voor welke doeleinden en met wie we deze delen.

Het verzamelen van persoonlijke gegevens

De persoonlijke gegevens die wij verzamelen, worden alleen gebruikt om uw verzoeken te beantwoorden wanneer u op Camping de La Plage wilt boeken.

Ze zijn strikt voorbehouden voor intern gebruik en alleen toegankelijk voor het personeel van de receptie, omdat wij er veel belang aan hechten.

Wij verzamelen en bewaren alleen de gegevens die nodig zijn om boekingen te registreren en uw verblijven te factureren. Voor de verwerking van uw sollicitaties en het opstellen van juridische contracten is het verzamelen van bepaalde persoonsgegevens noodzakelijk. De norm NF525 vereist bijvoorbeeld dat op elke uitgegeven factuur de naam en het adres worden vermeld.

De gegevens die zijn verzameld met de contact- en vacatureformulieren worden alleen per mail verstuurd naar contact@campingplage.fr. Ze worden niet op andere locaties opgeslagen of bewaard. Deze gegevens worden na verwerking van de aanvraag gewist.

Vanuit de online reserveringsmodule voor een staanplaats of huurplaats worden de verzamelde gegevens rechtstreeks vastgelegd in de database van onze eSeason-beheersoftware van het bedrijf Sequoiasoft:

 • Naam, voornaam en geboortedatum van de deelnemers aan het verblijf,
 • Date of birth,
 • Adres,
 • Country of residence,
 • E-mailadres,
 • Telefoon nummer.
 • Datum van aankomst en vertrek,
 • Voertuigregistratienummer voor veiligheidsbarrières.

Deze gegevens zijn bestemd voor de directie van Camping de la Plage en worden uitsluitend gebruikt voor de aanvraag die met het formulier is gedaan, mits de gebruiker daarvoor tijdens de verzameling van de gegevens expliciet toestemming heeft gegeven.

De site en de database worden gehost op beveiligde servers van OVH in Frankrijk. Alle webpagina’s en onlineformulieren zijn beveiligd met HTTPS. Met dit beveiligingsprotocol kan de inhoud van de communicatie tussen de browser en de server waarop de database van de camping is opgeslagen worden versleuteld, met behulp van een X509-certificaat (RSA 2048-bits en meer) en het standaard TLS-protocol. Dit voorkomt dat de ingevoerde persoonsgegevens tijdens verzending eenvoudig door derden kunnen worden gelezen.

Veilige online betaling maakt gebruik van bankgegevens van klanten die systematisch worden gecodeerd. De klant betaalt rechtstreeks op het beveiligde PayZen-platform. Camping de la Plage heeft op geen enkel moment toegang tot de bankgegevens van de klant. Meer informatie over veilig betalen.

De eSeason-software van Sequoiasoft geeft ons toegang tot andere functies om aanvullende gegevens te verzamelen. Degene die wij gebruiken zijn als volgt:

 • Moedertaal van de cliënt,
 • Interne opmerkingen van de camping over de klant of zijn verblijf,
 • Archief met data van eerdere verblijven,
 • Het tatoeagenummer van uw huisdier.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens niet voor commerciële doeleinden. We delen ze nooit met derden en maken ze nooit aan iemand bekend. Mogelijk hoeven we ze alleen te gebruiken voor statistische onderzoeken, bijvoorbeeld de onderzoeken die door de INSEE worden gevraagd en die verplicht zijn (frequentie per nationaliteit, per leeftijd).

Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld zonder uw toestemming.

Tot op heden publiceren wij geen nieuwsbrief.

WIFI-toegang

Onze wifi-toegang wordt beheerd door het bedrijf OSMOZIS en is ook beveiligd.

Om toegang te krijgen, moet u zich eerst registreren door uw achternaam, uw voornaam en uw e-mailadres op te geven. U moet ook accepteren dat u verantwoordelijk bent voor wat u op internet gaat bekijken. Verbindingsportalen maken gebruik van het ‘HTTPS’-protocol, zodat de gegevens die u invoert goed gecodeerd zijn.

Privacybeleid

Alle dienstverleners die we hebben genoemd, hebben allemaal hun eigen privacybeleid.

Bewaring van persoonlijke gegevens

WWij bewaren uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met verplichte regelgeving (bijvoorbeeld de gegevens die nodig zijn om een factuur of papieren registratieformulieren op te stellen, die gedurende 10 jaar worden bewaard vanaf het einde van ons boekjaar, vastgesteld op 31 oktober van elk jaar). Na deze periode worden al uw persoonlijke gegevens verwijderd, vernietigd of verbrand.

Als u in deze tussentijd van 10 jaar terugkeert naar onze camping, kunnen wij dankzij de gegevens die in ons klantenbestand zijn opgeslagen, uw administratieve procedures vergemakkelijken door ze te hergebruiken voor een nieuwe boeking en het opmaken van een nieuwe factuur.

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat de bewaarde persoonsgegevens accuraat, actueel en volledig zijn. We reageren altijd op verzoeken van klanten die informatie over hen willen corrigeren of bijwerken.

Onze papieren documenten worden bewaard in een beveiligde ruimte die alleen toegankelijk is voor onze directeur, en van de computerbestanden wordt dagelijks een back-up gemaakt.

Bij online betalen via onze beveiligde link worden de door u verstrekte bankgegevens niet voor ons zichtbaar gemaakt, alleen de bank (LCL) heeft toegang tot deze gegevens.

De papieren archieven met betrekking tot uw boekingsaanvragen, die wij afdrukken om de verwerking en opvolging ervan te vergemakkelijken, worden twee jaar bewaard, om te tonen in geval van staatscontrole. Deze gegevens worden opgeslagen in een ruimte die alleen toegankelijk is voor de campingbeheerder en zullen worden vernietigd of verbrand.

Jou rechten

In overeenstemming met de huidige wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u op elk moment het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen.

Recht op inzage: u kunt ons vragen of wij gegevens over u hebben en, zo ja, om u al die gegevens te verstrekken.

Recht op rectificatie: u kunt ons op elk moment vragen om informatie over u te corrigeren.

Recht om vergeten te worden: u kunt ons vragen uw persoonsgegevens te verwijderen wanneer u maar wilt. Wij zullen dan al uw gegevens verwijderen, behalve de gegevens die wij volgens de Franse en/en Europese wetgeving verplicht moeten bijhouden.

Contact

Er is een Data Protection Officer (DPO) aangewezen die uw aanspreekpunt is bij eventuele privacykwesties.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met onze DPO: Karine Rabeau

 • of per e-mail naar: contact@campingplage.fr
 • hetzij per post naar:
  Camping De La Plage
  2226 Route du Littoral
  Saint Pons les Mûres
  83310 Grimaud

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een tekstbestandje opgeslagen op uw apparaat (pc, tablet of smartphone) wanneer u een website bezoekt. In een cookie worden navigatie-informatie van de gebruiker en bepaalde andere gegevens opgeslagen, waaronder een id-nummer waaraan de computer van de gebruiker bij volgende bezoeken aan de site kan worden herkend.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt informatie over het gebruik van cookies voor u weergegeven. Door deze informatie te accepteren en te sluiten geeft u aan dat u het gebruik van cookies conform de bepalingen in de wettelijke kennisgevingen accepteert.

Cookies worden maximaal 13 maanden na plaatsing op het apparaat van de gebruiker bewaard.

Meer informatie: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser

Cookies nécessaires

Les cookies nécessaires contribuent à rendre un site web utilisable en activant des fonctions de base comme la navigation de page et l’accès aux zones sécurisées du site web. Le site web ne peut pas fonctionner correctement sans ces cookies.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
_wpfuuid camping-de-la-plage.fr Enregistre un identifiant unique pour le visiteur afin que le site Web le reconnaisse lors de sa nouvelle entrée. 11 années HTTP Cookie
AWSALB thelisresa.webcamp.fr Enregistre quel groupe de serveurs sert le visiteur. Ceci est utilisé dans le contexte de l’équilibrage de charge afin d’optimiser l’expérience utilisateur. 7 jours HTTP Cookie
AWSALBCORS thelisresa.webcamp.fr Enregistre quel groupe de serveurs sert le visiteur. Ceci est utilisé dans le contexte de l’équilibrage de charge afin d’optimiser l’expérience utilisateur. 7 jours HTTP Cookie
CONSENT camping-de-la-plage.fr Utilisé pour détecter si le visiteur a accepté la catégorie marketing dans la bannière de cookie. Ce cookie est nécessaire pour la conformité du site Web avec le RGPD. 2 années HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Stocke l’autorisation d’utilisation de cookies pour le domaine actuel par l’utilisateur 1 année HTTP Cookie
elementor camping-de-la-plage.fr Utilisé dans le cadre du thème WordPress du site web. Le cookie permet au propriétaire du site web de mettre en œuvre ou modifier le contenu du site web en temps réel. Persistent HTML Local Storage
PHPSESSID www.skaping.com Conserve la configuration des paramètres des utilisateurs à travers les demandes de page. 1 jour HTTP Cookie
rc::a Google Ce cookie est utilisé pour distinguer les humains des robots. Ceci est bénéfique pour le site web afin de créer des rapports valides sur l’utilisation du leur site. Persistent HTML Local Storage
rc::c Google Ce cookie est utilisé pour distinguer les humains des robots. Session HTML Local Storage

Cookies Statistiques

Les cookies statistiques aident les propriétaires du site web, par la collecte et la communication d’informations de manière anonyme, à comprendre comment les visiteurs interagissent avec les sites web.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
_ga [x2] Google Enregistre un identifiant unique utilisé pour générer des données statistiques sur la façon dont le visiteur utilise le site. 2 années HTTP Cookie
_ga_# [x2] Google Utilisé par Google Analytics our recueillir des données sur le nombre de fois qu’un utilisateur a visité le site web ainsi que les dates de la première et de la plus récente visite. 2 années HTTP Cookie
_gid [x2] Google Enregistre un identifiant unique utilisé pour générer des données statistiques sur la façon dont le visiteur utilise le site. 1 jour HTTP Cookie

Cookies Marketing

Les cookies marketing sont utilisés pour effectuer le suivi des visiteurs au travers des sites web. Le but est d’afficher des publicités qui sont pertinentes et intéressantes pour l’utilisateur individuel et donc plus précieuses pour les éditeurs et annonceurs tiers.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Session HTTP Cookie
LogsDatabaseV2:V#||LogsRequestsStore camping-de-la-plage.fr En attente Persistent IndexedDB
nextId YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Session HTTP Cookie
remote_sid YouTube Nécessaire pour la mise en place et le fonctionnement du contenu vidéo de YouTube sur le site web. Session HTTP Cookie
requests YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Session HTTP Cookie
TESTCOOKIESENABLED YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. 1 jour HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE camping-de-la-plage.fr Tente d’estimer la bande passante des utilisateurs sur des pages avec des vidéos YouTube intégrées. 180 jours HTTP Cookie
YSC camping-de-la-plage.fr Enregistre un identifiant unique pour conserver des statistiques sur les vidéos de YouTube vues par l’utilisateur. Session HTTP Cookie
YtIdbMeta#databases camping-de-la-plage.fr Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Persistent IndexedDB
yt-remote-cast-available camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage

Cookies Non classés

Les cookies non classés sont les cookies qui sont en cours de classification, ainsi que les fournisseurs de cookies individuels.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
__ssdef www.skaping.com En attente 1 année HTTP Cookie
AZH-Trace-ID [x2] thelisresa.webcamp.fr
widget.edm.eseason.com
En attente Session HTTP Cookie
cart_202925_18242 thelisresa.webcamp.fr En attente Session HTTP Cookie

Toepasselijk recht – Jurisdictie

De gebruiksvoorwaarden van de onderhavige website vallen onder het Franse recht. Ieder geschil met betrekking tot deze site wordt voorgelegd aan de exclusieve bevoegdheid van een Franse rechtbank.

Updates

Dit privacybeleid kan op elk moment worden gewijzigd. Om op de hoogte te blijven van deze wijzigingen, nodigen wij u uit om deze regelmatig te raadplegen.

 

Laatste keer bijgewerkt: 27-11-2023.

Al onze voorzieningen
Voorzieningen om het u makkelijk te maken